This free survey is powered by  SurveyAnalytics
3%
Exit Survey
 
 

Hallo, fijn dat u meedoet aan dit onderzoek.

Dit is een onderzoek naar welke eigenschappen mensen het meest passend vinden in een koekje waaraan het cholesterolverlagende ingrediënt Oatwell wordt toegevoegd.

Oatwell is een voedingsvezel en bevat veel zogenoemde beta- glucanen. Deze beta- glucanen verlagen vooral het risico op hart- en vaatziekten omdat het helpt het cholesterolgehalte te verlagen, het zorgt voor een betere controle van de bloed glucose en voor een langzamere afgifte van suikers. Daarnaast geeft Oatwell eerder het gevoel verzadigd te zijn.
Om de functie van Oatwell beter te begrijpen, raden wij u aan het volgende filmpje te bekijken (let op: dit is in het Engels!): https://www.youtube.com/watch?v=wbcF3GxE1kM. Plak hiervoor de link in de browserbalk in een nieuw tabblad.

U zult eerste enkele inleidende vragen krijgen. Vervolgens krijgt u 20 keer de keuze tussen 2 verschillende koekjes met verschillende eigenschappen. Wees u ervan bewust dat aan al deze koekjes het cholesterolverlagende ingrediënt Oatwell beta-glucan is toegevoegd en houd hiermee rekening bij het kiezen van de combinatie die u het aantrekkelijkst vindt.


Alvast bedankt voor uw deelname!

Het onderzoeksteam.

Klik op 'Next' om naar de vragen te gaan.